Jeg har i flere år arbejdet alene. Til selskab efter selskab på alt fra 20 til 200 kuverter, har jeg stået i alle slags private og profesionelle køkkener med meget forskellige arbejdsforhold. Og jeg er god til præcis dét - at få lavet virkelig meget mad under små forhold. Alene. Til flere gæster end køkken og arbejdsstyrke egentlig har kapacitet til.
Men jeg gider ikke at knokle med det alene længere. Det er sgu for hårdt. Arbejdsgangen bliver for presset - og jeg har det som om jeg har været på massiv druk i flere dage efter.
Jeg vil derfor nogen gange have nogen med. Nogle gange en enkelt - andre gange flere.
Dels kan der leveres et mere skarpt produkt og dels er det sjovere at gå på job.
Det er ikke en fast tjans, men efter behov. Jeg vil gerne have en håndfuld i adressebogen, jeg kan ringe til. Hyren aftales gang til gang. Afhængigt af hvor meget du skal lave. Nogle gange er du med helt fra menuplanlægning og planlægning generelt. Andre gange er du bare med i køkkenet. Og nogle gange måske kun nogle timer over service.
Kontakt mig hvis du er interesseret i at arbejde sammen med mig fra tid til anden!
Du skal være opmærksom på at jeg udbetaler din hyre på modtagelse af faktura fra dig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Foto: Philip Collier