Så skete det sgu alligevel…

Mange spurgte i starten, om jeg ikke tog på af al det madlavning. Og i starten kunne jeg sige, at næh – det gjorde jeg ikke.

Men nu synes jeg sgu alligevel at der har sneget sig noget på sidebenene. Damn. Og min rygrad synes at være som en regnorms i øjeblikket.

Så mit tilbud er – at hvis en gider at hjælpe mig lidt igang, så kan vi bytte med noget madlavning. Er du træningsorakel, hører jeg derfor gerne fra dig.

Hvordan og hvorledes, aftaler vi bare.

Jeg er desuden ret god til at lave lchf-mad, vegansk mad osv. Og laver, når jeg er ude på madlavninger, faktisk ganske sund og nærende mad. Det er når jeg er hjemme, at det går galt. Og så nok også al den øl og vin, som mit hverv flyder over med ;)
– Det jeg prøver at sige er, at man måske kunne lave noget samarbejde. Mad og træning.

Måske noget program/vejledning kombineret med opskrifter. Hvis du er interesseret, så lad mig høre fra dig.

Fik jeg i øvrigt sagt, at jeg for et par år siden smed 32 kg. på 7 måneder. For egen kraft. Kun ved omlægning af kost, og lange gåture.

 

Foto: Randi Hagemann

3 Comments

  1. Hey
    Mit navn er Jacob og jeg er box manager i “Trykkeriet, den fedeste CrossFit box i hele København. Jeg synes dit tilbud lyder rigtig spændene og tænkte om vi kunne finde ud af en god deal?:) udover at have undervist i Crossfit i mange år har jeg også mere end seks års erfaring i at undervise i boksning. Tror virkelig at jeg kan få skubbet dig godt i gang:)

  2. Pingback: I Will Cook For Food

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *