I Will Cook For Food (again)…

Det hele startede med noget lignende sådan hér: “Inviter mig på på mad – så laver jeg den” … Siden har jeg lavet måske 150 af disse middage. Desuden en masse andre ting, som posemiddage, events og meget andet halløj.
Nu laver jeg en ny stribe af de “oprindelige” middage. Desværre er der helt kludder i den oprindelige mailboks. Jeg er altså nødt til at starte lidt forfra. Jeg kan simpelthen ikke finde hoved og hale i den 

Skriv på iwillcookforfood@berdal.dk hvis jeg skal komme ud til dig og lave mad. Det er så hyggeligt. Og fik jeg sagt, at jeg er rimelig ferm i et køkken?

Og det foregår sådan: Skriv lidt om dig selv. Hvor mange I er – og eventuelt hvilket noget mad I kan lide. Når jeg når til din mail, giver jeg dig 2-3 datoer at vælge imellem. Når vi er blevet enige om en dato, aftaler vi det praktiske… 

Vel mødt!

2 Comments

  1. Eks småflirten fra før din eks plus casper, Fjord og Sirius….medbring gerne unger :) der er noget allergi men det kan du høre om :) kh c

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *