I Will Cook For Money

Nu som kogekone…

Regningerne skal betales. Mod betaling tager jeg derfor nu ud og laver mad. Ikke meget anderledes end det sædvanlige IWCFF-projekt. Jeg spiser dog ikke med, men tager helt almindelig gammeldags penge-betaling. Med faktura og det hele…

Det kan være såvel mindre ting, som lidt større. Vi snakker sammen om hvad I ønsker at få lavet, arrangementets karakter, prisniveau og så fremdeles.

Jeg opererer ikke med en fast timebetaling – men kommer med et konkret tilbud, når jeg kender omfanget af arrangementet.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene. Fuldstændig som jeg også har gjort med I Will Cook For Food.

Fortsætter I Will Cook For Food? så, spørger du måske …
– Ja det gør det naturligvis. Helt som jeg hele tiden har gjort. Det fortsætter nok i mange år endnu. Men jeg kan ikke bookes til noget konkret via det projekt. Der må man bare om i køen :) … Og så når jeg nok også til dig på et tidspunkt.

Hvis du ønsker at hyre mig til noget madlavning, kan jeg kontaktes på følgende vis:

Mobil: +45 5381 1045 (læg en besked på svareren – så vender jeg tilbage) eller
Mail: iwillcookformoney@berdal.dk

 

One Comment

  1. Pingback: I Will Cook For Money | I Will Cook For Food | I Will Cook For Food

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *